10 x recepten met citroen


Ik ben niet echt een zoetekauw. Wanneer ik bak dan zijn recepten met citroen vaak favoriet. Het geeft net even dat frisse aromatische tintje aan een gerecht of baksel! Ik heb dan ook flink wat recepten met citroen op mijn blog staan. Zoete baksels maar ook hartige recepten! 

Recepten met citroen

lemoncurd maken

Lemoncurd

Lemoncurd is eenvoudig om te maken en ook heel leuk om cadeau te doen. Traditioneel geserveerd bij scones, maar ook heerlijk in bijvoorbeeld de yoghurt of op een pannenkoek! Ga naar het recept voor lemoncurd

ingelegde citroenen maken

Ingelegde citroen maken

Ingelegde citroenen maken vaak onderdeel uit van recepten uit het midden-oosten en de Afrikaanse keuken. Een heerlijke smaakmaker! Ga naar het recept voor ingelegde citroenen.

Italiaanse hartige taart

Italiaanse hartige taart met kip en citroen

Mijn favoriete hartige taart, boordevol heerlijke smaken van o.a. rozemarijn, salie en natuurlijk: citroen! Ga naar het recept voor Italiaanse hartige taart.

lemon meringue tartelettes

Lemon meringue tartelette

De combi van friszure citroen en zoete meringue is natuurlijk fantastisch. Deze tartelletes zijn dan ook zalig! Ga naar het recept voor lemon meringue tartelettes.

soepa avgolemono

Soepa avgolemono

Een traditionele Griekse kippensoep met citroen en ei, die vaak wordt gegeten met Pasen. Ga naar het recept voor soep avgolemono.

lemon meringue fudge

Lemon meringue fudge

Zelf fudge maken is helemaal niet moeilijk. Ik heb al diverse fudge recepten op mijn blog staan maar deze lemon meringue fudge is wel de lekkerste! Ga naar het recept voor lemon meringue fudge.

Lemon bars

Lemon bars

Een heerlijk fris gebakje, wat ook nog eens snel en eenvoudig te maken is. Wat wil je nog meer? Ga naar het recept voor lemon bars.

lemon meringue ijs

Lemon meringue ijs

Na de tartelettes en de fudge was het hoog tijd voor het maken van lemon meringue ijs! Een geslaagde poging mag ik wel zeggen! Ga naar het recept voor lemon meringue ijs.

Lemoncurdmousse met mango

Van die lekkere toetjes in kleine glaasjes word ik altijd zo blij. Zoals deze frisse lemoncurdmousse met zoete mango. Top combi! Ga naar het recept voor lemoncurdmousse met mango.

Pasta pollo con limone e basilico

Pasta pollo e limone con basilico

Ik had dit gerecht ook pasta met kip, citroen en basilicum kunnen noemen. Maar op z’n Italiaans bekt het net even lekkerder! Ga naar het recept voor pasta pollo e limone

recipe image

Recipe Name

Recepten met citroen


Author Name

Published Onhttps://www.myhappykitchen.nl/bakken/recepten-met-citroen/