Frietwagen aan huis

mobiele frituur

Wil jij een frietkraam huren op je feest, mag het ook iets exclusiever? Dan is Hamburgeronwheels.be je partner.

frietmobiel antwerpen

Een frituur op uw feest ? Het kan! Een trouw, een communie, een babyborrel … iedereen lust wel een lekker frietje en een snack. Vraag naar jou vrijblijvende offerte op maat.

mobiele frituur vlaams brabant

We kunnen weer feesten, gelukkig maar. Een verjaardag? Eigenlijk is iedere reden wel goed om te feesten. Wil je ook weten wat een mobiele frituur prijs is? Dan ben je zeker aan en goed adres bij hun. Goede prijskwaliteit verhouding en je gasten worden verwend met lekkere goudgele frietjes.

frietwagen aan huis

Zodra corona voorbij is beginnen we terug te feesten, we hebben lang genoeg moeten wachten en dat zullen we inzetten met een leuk feest, huur een frietwagen en je bent verzekerd van een leuk feest.

FrietExpress: Een frietwagen / frietkraam huren op

Frietexpress.nl dé frietwagen service die u op locatie kan voorzien van friet en snacks van de beste kwaliteit. Een frietwagen huren is hartstikke leuk voor op ieder familiefeestje, communiefeestje, personeelsfeestje, verjaardagsfeestje, bruiloft, schoolk

Welkom bij de Frietkar

Huur onze frietwagen voor feesten en partijen, privé of zakelijk, zoals communies, verjaardagen, straatfeesten, jubileum, open deurdagen e.d. Laat ons uw gasten verrassen met onze heerlijke frieten en snacks.

Food Truck ? - home - BelgianFoodTruckAssociation.

Voertuig uitgerust met een installatie voor het koken en/of de bereiding en verkoop van voedsel en dranken. De nieuwe generatie foodtrucks biedt originele en kwaliteitsvolle gastronomie in de stad.

Mobiele foodtruck | De Honger Stiller

De Honger Stiller biedt u een grote variatie aan eetkramen. U kunt het zo gek niet bedenken, maar De Honger Stiller komt graag met de door u gewenste mobiele kraam of kramen naar de plaats waar u een feest of gezellig uitje organiseert. Wij zijn geve

Frituur Mechelen | Rombout: frieten aan huis, bele

Frituur Rombout, uw stek in Mechelen Op zoek naar lekkere frieten in Mechelen? Bezoek Frituur Rombout op 50 meter van de Grote Markt. U wordt vriendelijk ontvangen en u krijgt meteen een uitgebreide keuze voorgeschoteld van knapperige frietjes tot bele

Hamburgerkraam huren - BAKMOBIEL.BE

Blij dat u ons gevonden heeft op het internet. Filip en Hilde begonnen op de kerstmarkt van Sint-Niklaas enkele jaren geleden op aanvraag van enkele vrienden. De SPITBURGER die je voordien enkel kon eten op de Gentse- en Lokerse feesten nu ook op de kers

Artiesten | Verhuur/frituurwagen | Pagina 1

Men kan feesten organiseren voor vele gelegenheden: jubilea, communies, huwelijken, zomerfeesten, vakantie of gewoon zomaar. Er bestaan ook verschillende soorten: familiefeesten, Bedrijfsfeesten of feesten voor vrienden.

Frietkraam of mobiele frituur huren voor elk feest

U bent op zoek naar een originele traiteur of een verrassend catering bedrijf die de catering service van Uw feest , opendeurdag of evenement kan verzorgen? Traiteur services Paris Royal beschikt over heel originele, mobiele catering wagens en luxe eetsta

KDS events, huren van hamburgerkraam, catering,ver

Wilt u eens iets origineels huren voor uw evenement, feest of andere gelegendheid, huur een hamburgerkraam. Inclusief personeel. Wij komen op locatie en delen overheerlijke hamburgers uit.

Een mobiele frituur in Antwerpen is Het Frietfesti

Door een beroep op ons te doen zal u uw feest zonder zorgen kunnen voorbereiden. Wij zijn niet alleen een goede oplossing voor festivals, braderijen, bedrijfsfeesten en andere evenementen. Ook voor feestjes met familie en vrienden zal u snel overtuigd zij